Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ - Α' ΤΑΞΗΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ - Α' ΤΑΞΗΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Σήμερα  14-03-2012 στην Πτολεμαΐδα  οι κάτωθι συμβαλλόμενοι:

  1. 1.Το Τουριστικό Γραφείο « ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ» με το διακριτικό τίτλο ΄΄ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΗΣ TRAVEL΄΄    που εδρεύει στην Πτολεμαΐδα Νοσοκομείου 14 και εκπροσωπείται νομίμως από τον κ. Χονδροματίδη Οδυσσέα,
  2. 2.Ο Διευθυντής του 3ου ΓΕΛ Πτολεμαΐδας Αναστάσιος Τσορτανίδης ως εκπρόσωπος του σχολείου,

     υπογράφουν το συμφωνητικό οργάνωσης - πραγματοποίησης  της            

     εκδρομής του    σχολείου στον Βόλο στις 30 Μαρτίου.

     Στην εκδρομή θα συμμετέχουν 173 μαθητές και 7  καθηγητές.

Οι πρώτοι των συμβαλλόμενων για την πραγματοποίηση της εκδρομής αναλαμβάνουν να διαθέσουν ? παρέχουν  στο σχολείο, με τους παρακάτω όρους,   τα εξής:

-         Μετακινήσεις  - περιηγήσεις με πολυτελή  υπερυψωμένα λεωφορεία καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδρομής σύμφωνα με το εγκεκριμένο πρόγραμμα της εκδρομής. 

-         Καμία επιβάρυνση για φόρους, διόδια κ.λ.π.  

-         Αρχηγό-συνοδό μαζί με το σχολείο.

-         Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλιση των εκδρομέων καθ όλη τη διάρκεια της εκδρομής με καλύψεις ζωής, ατυχήματος, νοσηλείας και ιατροφαρμακευτικών εξόδων ? ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

-         Την έκδοση τιμολογίου για το συνολικό ποσό της εκδρομής.

-         Τυχόν ζημίες που προκληθούν από τους εκδρομείς στα μέσα μεταφοράς  βαρύνουν αυτούς.

-   Το σχολείο δεν φέρει ευθύνη για την ακύρωση  της εκδρομής λόγω υπαναχώρησης των μαθητών, λόγω μη έγκρισης της εκδρομής από την αρμόδια αρχή ή γενικά για λόγους ανωτέρας βίας.

 

- Kόστος εκδρομής: Για τη μίσθωση τριών  λεωφορείων 187 θέσεων έναντι 1.680 ευρώ, πλέον 2 ευρώ ανά μαθητή για ασφάλεια νοσηλείας και ιατροφαρμακευτικών εξόδων δηλαδή 2 Χ 173 = 346 ευρώ. ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 2.026 ευρώ ( 1.680 + 346).   

 

 

Οι δεύτεροι των συμβαλλομένων αναλαμβάνουν την εξόφληση του λογαριασμού στις 30-03-2012.

 

 

Το επισυναπτόμενο στην παρούσα  πρόγραμμα εκδρομής,  και   όπως αυτό επικαιροποιηθεί με τυχόν τροποποιήσεις κατά τα μη ουσιώδη μέρη του με  την  έγκριση από το Σύλλογο Διδασκόντων Καθηγητών και την αρμόδια  διοικητική αρχή, αποτελεί ενιαίο και αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας σύμβασης. 

 

To παρόν συντάχθηκε σε δύο αντίτυπα, ένα για κάθε συμβαλλόμενο μέρος.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ                                   ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

                                                          

 

 

 

 

 

Αρ. Ασφαλιστηρίου συμβολαίου επαγγελματικής ευθύνης:

ΤΗΕ-10810566 «GENERALI HELLAS» Α.Α.Ε.Γ.Α.

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ  A΄ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

 

Παρασκευή 30-03-2012

Αναχώρηση από την Πτολεμαΐδα και τον  χώρο του σχολείου στις 08:30 π.μ. προς Βόλο. Στάση στο χάνι του Χατζηγώγου όπου θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο  μνημείο πεσόντων και στο μουσείο Β? Παγκοσμίου πολέμου. Άφιξη στο Βόλο  και επίσκεψη στο αρχαίο θέατρο Δημητριάδας. Στη συνέχεια επίσκεψη στην παραλία του Βόλου απ? όπου ξεκίνησε η αργοναυτική εκστρατεία, ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στην πόλη του Βόλου και φαγητό. Στις 06:00 μ.μ. επιβίβαση στα λεωφορεία και αναχώρηση για Πτολεμαΐδα. Στις  10:00 μ.μ. άφιξη στο χώρο του σχολείου.