Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Προκήρυξη εκδρομής Γ Τάξης 2016

Προκήρυξη εκδρομής Γ Τάξης 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πτολεμαΐδα 25 / 11 / 2015

Αρ.Πρωτ :?  1229

ΠΡΟΣ:

Ταξιδιωτικά Γραφεία Εκδρομών

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

Καραζάνου 7 - 50200 - Πτολεμαΐδα

Τηλ. 2463021177, 2463023880 ? FAX 2463023880

Υπεύθυνος: Μαυρόπουλος Σάββας

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ">3lykptol@sch.gr

Θέμα : Πρόσκληση ενδιαφέροντος για υποβολή

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?  προσφοράς για εξαήμερη εκδρομή στην

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?  Κρήτη του 3ου ΓΕΛ Πτολεμαΐδας

Το 3ο Γενικό Λύκειο Πτολεμαΐδας διοργανώνει εξαήμερη εκπαιδευτική εκδρομή ? ? (5 διανυκτερεύσεις) στην Κρήτη από Τρίτη 5-4-2016 μέχρι Κυριακή 10-4-2016 στην οποία θα συμμετέχουν εκατό είκοσι τρεις ? (123) μαθητές περίπου και έξι (6) καθηγητές.

Η μετάβαση θα γίνει με πούλμαν μέχρι Θεσσαλονίκη και από εκεί με αεροπλάνο για Κρήτη ενώ η επιστροφή αεροπορικώς με απευθείας πτήση μετά το μεσημέρι από Ηράκλειο ή Χανιά στη Θεσσαλονίκη και με πούλμαν από Θεσσαλονίκη προς Πτολεμαΐδα, με ώρα άφιξης στην Πτολεμαΐδα πριν τις 10 μ.μ.

Παρακαλούμε, αν ενδιαφέρεστε, να δώσετε έγγραφη κλειστή προσφορά μέχρι την Παρασκευή 11-12-2015 και ώρα 13:00 μ.μ., στο γραφείο του 3ου Γενικού Λυκείου. Προσφορές πέραν της ώρας και ημέρας που ορίστηκαν δεν θα γίνουν δεκτές.

Οι προσφορές θα ανοιχτούν?  από την επιτροπή που θα συσταθεί με βάση την Εγκύκλιο 12987/Γ2/2011, τη Δευτέρα 14-12-2015,? και ώρα 13:00 μ.μ.? στο γραφείο του Δ/ντή του 3ου ΓΕΛ Πτολεμαΐδας Η κατακύρωση της εκδρομής θα γίνει από την επιτροπή που θα συσταθεί γι? αυτό το σκοπό. Κριτήριο για την ανάθεση της εκδρομής δεν είναι μόνο η οικονομικότερη προσφορά, αλλά και η εν γένει ποιότητα όσων προσφέρονται.

? Με το γραφείο που θα αναλάβει την εκδρομή θα υπογραφεί αναλυτικό συμφωνητικό, στο οποίο εκτός των άλλων θα αναφέρονται οι προκαταβολές που θα μας ζητηθούν για κρατήσεις θέσεων σε ξενοδοχεία και αεροπλάνο, ο τρόπος εξόφλησης και οι ημερομηνίες που θα προσκομιστούν οι βεβαιώσεις των κρατήσεων. Σημαντικό ποσοστό του συνολικού κόστους της εκδρομής θα καταβληθεί μετά το πέρας της εκδρομής, για να επιβεβαιώνει το κύρος όλων όσων θα συμφωνηθούν.

Επιθυμούμε να αναφέρετε ρητά στην προσφορά σας ότι προσφέρονται:

  1. 1.Την προσφερθείσα συνολική (συμπεριλαμβανομένων όλων των τυχόν κρατήσεων και του Φ.Π.Α.) τιμή κατ? άτομο.
  2. 2.Πολυτελή, κλιματιζόμενα λεωφορεία ελεγμένα από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Νομαρχίας (ΚΤΕΟ), με ζώνες ασφαλείας για την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών στις διαδρομές Πτολεμαΐδα-Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη-Πτολεμαΐδα και καθ? όλη την διάρκεια της εκδρομής. Τα λεωφορεία θα είναι αποκλειστικά στη διάθεση του αρχηγού της εκδρομής, χωρίς περιορισμούς?  χιλιομέτρων και ωραρίου για την πραγματοποίηση των ημερήσιων εκδρομών σε όλο το νησί της Κρήτης, των επισκέψεων και των στάσεων κατά την μετάβαση και επιστροφή.
  3. 3.Αεροπορικά εισιτήρια για τις διαδρομές Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο ή Θεσσαλονίκη-Χανιά, καθώς και για Ηράκλειο-Θεσσαλονίκη ή Χανιά-Θεσσαλονίκη της επιστροφής.
  4. 4.Όλα τα απαραίτητα έγγραφα καταλληλότητας των λεωφορείων και τις επαγγελματικές άδειες των οδηγών με πρόσφατη θεώρησή τους.
  5. 5.Συνοδός εκ μέρους του πρακτορείου σ? όλη τη διάρκεια του ταξιδιού και της παραμονής των εκδρομέων στη Κρήτη.
  6. 6.Εφεδρικοί έμπειροι οδηγοί, ώστε να εξασφαλίζεται η κίνηση των λεωφορείων οποιαδήποτε ώρα, λόγω των περιλαμβανόμενων περιορισμών στη συλλογική τους σύμβαση. Ο ένας μπορεί να είναι και ο συνοδός του γραφείου εφόσον έχει κατάλληλη επαγγελματική άδεια οδήγησης
  7. 7.Διαμονή σε ξενοδοχείο Α? Κατηγορίας, μέσα στην πόλη του Ηρακλείου ή πολύ κοντά σ? αυτήν για 3 διανυκτερεύσεις και 2 διανυκτερεύσεις στα Χανιά (ή αντίστροφα). Τα δωμάτια θα είναι κατά βάση τρίκλινα για τους μαθητές, με δυνατότητα κατ? εξαίρεση παροχής δίκλινων και τετράκλινων δωματίων σε ειδικές περιπτώσεις, και μονόκλινα για τους συνοδούς καθηγητές. Το ξενοδοχείο θα προσφέρει πρωινό καθημερινά και μετά από συνεννόηση γεύμα ή δείπνο και την ημέρα άφιξης και αναχώρησης, θα έχει όλες τις προϋποθέσεις για τη σωστή διαμονή (θέρμανση, κλιματισμό, ιδιαίτερο μπάνιο, γιατρό κτλ), δεν θα είναι από αυτά που ανοίγουν μόνο για μαθητικές εκδρομές. Θα είναι στη διάθεση των εκδρομέων όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι του και οι μαθητές και οι καθηγητές θα τακτοποιηθούν στο ίδιο κτήριο.
  8. 8.Ενδεικτικά αναφέρονται ότι θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδρομές και περιηγήσεις που θα περιλαμβάνουν, επίσκεψη στο Ακρωτήριο, στους τάφους των Βενιζέλων, στο Ρέθυμνο και στη μονή Αρκαδίου, στη Σπιναλόγκα, στην Κνωσό, στον Άγιο Νικόλαο.
  9. 9.Ξεναγήσεις περιηγήσεις στην Κρήτη, στα μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους θα γίνουν από επίσημους τοπικούς ξεναγούς.
  10. 10.Όλοι οι εκδρομείς θα ασφαλιστούν για όλη τη διάρκεια της εκδρομής με ταξιδιωτική ασφάλεια κατά παντός κινδύνου, ατυχήματος κ.τ.λ. για καλύψεις ζωής, νοσηλείας, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, πιθανής επείγουσας αερομεταφοράς και συνολική ασφάλεια αστικής ευθύνης σε περίπτωση αδυναμίας του πρακτορείου να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.
  11. 11.Θα είναι χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους εκδρομείς οι είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους (ενδεικτικά Κνωσσός, αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου,) πλην του Ενυδρείου στο Ηράκλειο και του Ναυτικού Μουσείου Χανίων. Δε θα έχουν συμμετοχή σε διόδια, φόρους αεροδρομίου, φόρους λιμένος, άλλους φόρους Φ.Π.Α. που αφορούν την εκδρομή, υποχρεωτικά φιλοδωρήματα, αχθοφορικά κ.τ.λ.

  1. 12.Παράδοση Συμβολαίου αστικής ευθύνης Τουριστικού γραφείου στη προσφορά.
  2. 13.Δωρεάν κάλυψη των συνοδών ? καθηγητών (Σύνολο 6).
  3. 14.Τα Σχολεία με απόφαση των Συλλόγων τους διατηρούν το Δικαίωμα της ακύρωσης ή αναβολής σε άλλη ημερομηνία της εκδρομής, λόγω μη συμπλήρωσης του απαιτούμενου αριθμού μαθητών ή άλλης σοβαρής αιτίας, χωρίς αποζημίωση στο Τουριστικό Γραφείο.
  4. 15.Οποιαδήποτε μη εκτελεστέα υποχρέωση από το τουριστικό γραφείο θα παρακρατηθεί από το ποσό της εξόφλησης μετά την ολοκλήρωση της εκδρομής .
  5. 16.Τα Σχολεία διατηρούν το δικαίωμα για οποιαδήποτε γραπτή διευκρίνιση σχετικά με την εκδρομή από τα τουριστικά γραφεία που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον.
  6. 17.Κατάθεση υπεύθυνης δήλωσης ότι το πρακτορείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
  7. 18.Δωρεάν τρεις (3) συμμετοχές για τους οικονομικά αδύνατους μαθητές .
  8. 19.

Ακόμη, παρακαλούμε στην προσφορά σας να αναφέρονται οι ώρες αναχώρησης και επιστροφής, οι ώρες των πτήσεων, οι ονομασίες των ξενοδοχείων, η ακριβής τοποθεσία τους και κάποιο σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο. ? 

Παρακαλούμε τέλος να προσφερθούν ΟΛΑ όσα ζητήσαμε και ΜΟΝΟΝ αυτά.

Η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, προϋποθέτει την αποδοχή όλων των παραπάνω όρων. Προσφορές που δεν πληρούν όλους τους παραπάνω όρους, θα απορριφθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Σχολείο στο τηλέφωνο 2463021177- FAX 2463023880 κατά τις πρωινές μόνο ώρες.

Ο Διευθυντής

Σάββας Μαυρόπουλος