Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Προκήρυξη εκδρομής Β Τάξης 2016

Προκήρυξη εκδρομής Β Τάξης 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, EΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

Καραζάνου 7 - 50200 - Πτολεμαΐδα

Τηλ. 2463021177, 2463023880 ? FAX 2463023880

Υπεύθυνος: Μαυρόπουλος Σάββας

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. "> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?  Προς

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?  ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Τουριστικά Γραφεία

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος

για διοργάνωση τριήμερης ? Εκδρομής

της Β΄ Τάξης του 3ου Γενικού Λυκείου Πτολεμαΐδας

Το 3ο Γενικό Λύκειο Πτολεμαΐδας διοργανώνει τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Κέρκυρα από Παρασκευή 1/4/2016 μέχρι και Κυριακή 3/4/2016 και καλεί με βάση την εγκύκλιο 12987/Γ/2011 τους ενδιαφερόμενους (εγκεκριμένα και νόμιμα ταξιδιωτικά και τουριστικά γραφεία), που επιθυμούν να συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής, να υποβάλλουν την προσφορά τους σε σφραγισμένο φάκελο μέχρι 18-12-2015, ημέρα Παρασκευή ? ? και ώρα 12:00 π.μ.στο γραφείο του Δ/ντή του 3ου Γενικού Λυκείου Πτολεμαΐδας.

Οι προσφορές θα πρέπει να γίνουν σύμφωνα με τα παρακάτω κριτήρια και απαιτήσεις:

  1. Προορισμός: Κέρκυρα.
  2. Μεταφορικά μέσα: Οδική μετακίνηση με λεωφορείο (με αναγκαστική χρήση?  οχηματαγωγού ? ? ? ? ? ? ? πλοίου) .
  3. Αριθμός μαθητών εκατό τριάντα πέντε (135) κατ? εκτίμηση ? και Συνοδών έξι( 6).
  4. Το πρακτορείο πρέπει να διαθέτει έμπειρους οδηγούς και τα λεωφορεία να πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές (σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, δελτίο καταλληλότητας, ΚΤΕΟ, ζώνες ασφαλείας κλπ), να είναι δε στην αποκλειστική διάθεση του Σχολείου καθ' όλη την διάρκεια της εκδρομής σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα συντάξει το σχολείο.
  5. Ημερομηνία αναχώρησης: 1-4-2016. Ημερομηνία επιστροφής: 3-4-2016. Η? αναχώρηση από το Σχολείο έχει προγραμματιστεί για τις 7:30 π.μ. και η άφιξη στο Σχολείο για τις 22:00 μ.μ.
  6. Να παραδοθεί συμβόλαιο αστικής ευθύνης του Τουριστικού Γραφείου.
  7. Να αναφέρεται η τελική συνολική τιμή (συμπεριλαμβανομένων όλων των τυχόν κρατήσεων και του Φ.Π.Α.) καθώς και ? η τιμή κατ? άτομο.
  8. Δωρεάν κάλυψη των συνοδών ? καθηγητών.
  9. Έκδοση τιμολογίου για το συνολικό ποσό της εκδρομής.
  10. Παρουσία υπεύθυνου του τουριστικού γραφείου καθ? όλη την διάρκεια της ? εκδρομής.
  11. ?  Μαζί με την προσφορά, κάθε τουριστικό γραφείο θα πρέπει να καταθέσει και υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
  12. ? Ο Διαγωνισμός θα είναι μειοδοτικός με ποιοτικά κριτήρια επιλογής.
  13. ? Οι προσφορές θα ανοιχτούν?  από την επιτροπή που θα συσταθεί με βάση την Εγκύκλιο 12987/Γ2/2011, την 21-12-2015,? και ώρα 13:00 μ.μ.στο γραφείο του Δ/ντή του 3ου ΓΕΛ Πτολεμαΐδας.
  14. Το Σχολείο διατηρεί το δικαίωμα για οποιαδήποτε περαιτέρω γραπτή διευκρίνιση και το δικαίωμα ακύρωσης της εκδρομής λόγω μη συμπλήρωσης του απαιτούμενου αριθμού μαθητών ή άλλης σοβαρής αιτίας, χωρίς αποζημίωση του Τουριστικού Γραφείου.


Αξιολογικές Παράμετροι που θα επηρεάσουν την ανάθεση της εκδρομής στο Τουριστικό Γραφείο:

-? ? ? ? ? ?  Η Γενική τιμή ανά μαθητή.

-? ? ? ? ? ?  Χρονολογία λειτουργίας των λεωφορείων.

-? ? ? ? ? ?  Η ολοήμερη διάθεση των λεωφορείων.

-? ? ? ? ? ?  Δωρεάν τρεις (3) συμμετοχές για τους οικονομικά αδύνατους μαθητές.

-? ? ? ? ? ?  Να υπάρχουν προσφορές για ξενοδοχεία τεσσάρων ή πέντε αστέρων?  (με πρόβλεψη για πρωινό), στην ευρύτερη περιοχή της Κέρκυρας.

-? ? ? ? ? ?  Στη διαδρομή προς τον προορισμό να προβλεφθεί στάση στο Μέτσοβο.

Η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, προϋποθέτει την αποδοχή όλων των παραπάνω όρων. Προσφορές που δεν πληρούν όλους τους παραπάνω όρους, θα απορριφθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε μόνο με το Σχολείο στο τηλέφωνο 2463021177, FAX 2463023880 τις πρωινές ώρες.

Ο Διευθυντής

Μαυρόπουλος Σάββας